Cipősdoboz gyűjtés!!!

november 28th, 2020

CIPŐSDOBOZ GYŰJTÉS!

Idén is gyűjti a cipősdobozokat a Baptista Szeretetszolgálat.

Aki 2020. december 17-ig a suli (Karinthy) Portáján lead egy cipősdobozt, elszámolhat 1 szolgálati órát. Ha többet hoz valaki, értelem szerint, többet kap.

Nagyon fontos, hogy a dobozra egy postit-tel írjátok rá a neveteket és az osztályt, majd a naplóba a nevem (Gazsó Melinda) alá töltsetek fel annyi órát, ahány dobozt vittetek! Én a csomagon hagyott postitek alapján tudom ezt igazolni.

Amikor a dobozt összeállítjátok, ezekre figyeljetek oda:

-Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

-Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot!

-A cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv).

-Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral ( külön a tetejét és külön az alját) majd ragaszd le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösd át zsineggel! (legyen könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor!)

-A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánod az ajándékát. (Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”) (akár magára a csomagolásra is írhatod vagy egy matricára, de ez ne eshessen le róla!)

A dobozbe ne tegyél:

agresszivitásra késztető képeket, játékokat; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot

-konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt

-törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát, stb.)

-gyógyszereket

-sampon, testápoló, egyéb folyékony tárgy esetén tanácsos gondosan becsomagolni azt egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre az egész ajándékcsomagotokat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/e38453/html/keksz.kfghost.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.

-->