Mozis Szolgálati lehetőségek!

január 17th, 2018

A 8. Frankofón Filmnapok február 28. és március 7. között a budapesti Toldi és Puskin moziban várja a francia nyelvű filmek szerelmeseit több, mint 40 vetítéssel, rendezőkkel, különleges vendégekkel, koncertekkel és számos felejthetetlen pillanattal.

A február 28. és március 7. közötti időszakra az alábbi feladatokra keresünk önkénteseket:

Február 28-án a fesztivál nyitóeseményére, a Corvin moziba. Feladatok: vendégek fogadása / fotózás / rövid videók készítése, stb.

Március 1–7. között a nézők fogadása a fesztivál helyszínein, általános tájékoztatás a fesztiválról és az adott mozi napi programjáról.

Március 1–7. között sofőrök / vendégkísérők. A sofőrök / vendégkísérők a fesztivál meghívottjait és szakmai partnereit szállítják / kísérik (a repülőtérről a városba és fordítva, elkísérik városnézésre, a vetítések színhelyeire, stb.).

Ha szeretnél tagja lenni a következő Frankofón Filmnapok stábjának, írj nekünk a Facebook-on! Írd meg, hogy mikor érsz rá és milyen feladatot vállalnál szívesen. Ha az emailt preferálod, erre a címre írj (franciául vagy angolul): j.favarel@inst-france.hu

Ha kérdésed lenne, keress bátran a fenti emailcímen. A fesztivál kapcsán január 24-én, szerda du. 6 órakor tartunk egy előzetes tájékoztatót a Francia Intézetben (1011 Budapest, Fő utca, 17.). Ha még csak érdeklődsz, gyere el és tudj meg többet. A felhívás szabadon osztható. Viszlát hamarosan!

Korrepetálási lehetőség a kerületben!

január 17th, 2018
Szolgálati lehetőség! Kerületi iskolában korrepetálás!
 
Azok a diákok, akik szívesen vállalnának általános iskolásoknak korrepetálást különböző tantárgyakból, azoknak lehetőségük van a kerületi Kondor iskolában ezt megtenni.
 
Hétfő, szerdán és pénteken lehet menni segíteni.
 
Az iskolapszichológusunk Donácziné Szekér Klára ezeken a napokon abban az iskolában van, ezért szívesen segíti az első találkozásokat összehozni. Vele itt az iskolában (Karinthy) keddenként lehet a részleteket megbeszélni.
-->