Alkoss másokért!

december 9th, 2013

Jövő hét kedden, december 17-én karácsonyi alkotó délutánt szervezünk az iskola aulájába! Gyere és készíts  saját kezeddel meglepetés ajándékot egy rászoruló gyereknek!

A foglalkozást Váradi Emese tanárnő vezeti!

Időpont: 14:45-18:00

Segítségedért Kreativitás vagy Szolgálat pont jár!

Jelentkezés a tanárnőnél, vagy e-mail-ben a pleskoagi@gmail.com-on!

Ha még nem készítetted el a Cipősdoboz ajándékodat, hozd el a dobozt és a belevalókat és csomagold be a többiekkel együtt!

diy-xmas.jpg

Kerti munkák idősek otthonában

december 9th, 2013

Most szombatra, vagyis december 14-ére keresünk 6 tanulót, aki a XVIII. kerületi Somogyi László Szociális Szolgálat kertjének rendbetételében tud segíteni. A feladat: száraz levelek, gallyak összegyűjtése, a kert téliesítése!

Eszközöket az Otthon biztosít.

Helysznín: 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 17.

Időpont: 10:00-13:00

Jelentkezés: Szilágyi Ritánál (Titkárságon), ritaszilagyi@caesar.elte.hu

Mennyi szeretet fér egy CIPŐSDOBOZBA?

december 2nd, 2013

10 éve gyűjt cipősdoboz adományokat a Baptista Szeretetszolgálat karácsony alkalmával és iskolánk diákjai és munkatársai a kezdetek óta készítenek rászoruló gyerekeknek karácsonyi meglepetést!

Az ajándékozás menete nagyon egyszerű!

Csomagoljatok be szépen egy cipősdobozt, majd tegyetek bele ajándékokat!A dobozra írjátok rá, hogy milyen korú fiúnak, vagy lánynak szánjátok és tegyétek be az iskola karácsonyfája alá december  9-17 között!

Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit tegyél, vagy ne tegyél a dobozba, illetve szeretnél többet megtudni a dobozok sorsáról, akkor itt találod az információkat róla! (ciposdobozinfo.pdf)

139243_998972399_bigdfgfdgvb.jpg

Az ajándékokért az iskola is hálás és a jutalom 2 Szolgálat pont dobozonként melyet az osztályfőnök tud igazolni a KEKSz Naplóban!

Jubileumi ráadás: a legtöbb dobozt gyűjtő osztály annyi Kreativitás pontot számolhat el osztályszinten, amennyi dobozt készített az akció keretében!!!!

Példa: A legtöbb doboz egy osztálytól 56 db, ezért az osztály  56 Kreativitás pontot kap, melyet szétoszthat a tanulók között!

Dobozra címkék:

fiu_lany_cimke_a4_6db_letoltheto_nyomtathato_2.jpg

-->