KEKSz Napló leadás

május 29th, 2013

A KEKSz Naplók leadási határideje, 2013. május 31. péntek, Titkárság!

Májusi szolgálati lehetőségek

május 16th, 2013

Wekerlei Székelykapu Napok

Május 25-én, szombaton reggel 9-től várják az önkénteseket  a Kós Károly térre (Wekerle főtere). A feladat a 3000 látogató köszöntése, regisztrálása, eligazítása több helyszínen. A feladatot 3 órás blokkokban lehet végezni és 9-12, 12-15, 15-18 óra között, de lehet több blokkot is bevállalni.

Jelentkezés nálam, hétfőig, e-mail-en!


Kerületi gyereknap

Május 26-án, vasárnap a Bókay kertbe várjuk azokat az önkénteseket, akik segítenek a gyereknapi rendezvény keretében felállított ÖKO-sátornál felmerülő feladatokban (az érdeklődők eligazítása, szórólap-osztás, játékos vetélkedők, kiabáló-verseny lebonyolítása, stb.) A munka 9-től 15 óráig tart, minden elvégzett óra munkáért 1 pont jár.

Jelentkezés nálam, hétfőig, e-mail-en!

Szolgálati programok a nyári szünetben

május 16th, 2013

Idén először nyílik lehetőség a szolgálati pontokat nyáron is gyűjteni, megadott feltételek mellett. Ezek a tevékenységek is elszámolhatóak az érettségihez szükséges 50 órához.

Ami szükséges a nyári szolgálathoz:

A tanév végéig eljuttatni hozzám a szolgálatra való jelentkezést, ami tartalmazza a program nevét, feladatát, helyszínét, szervező nevét és elérhetőségét.

Ha ezt jóváhagyom, akkor szülői beleegyező nyilatkozatot is le kell adni, ekkortól számít KEKSz tevékenységnek. 

A pontok a jövő tanévben lesznek elszámolva.

Nyári programok amiket ajánlok:

 

  • Tűzoltóság: Továbbra is fogadnak önkénteseket 6 fős csoportban, ha van jelentkező megszervezem. Tanítási időben heti 1 alaklom volt, nyáron lehet tömbösíteni is.
  • Kerületi napközis tábor a Bókayban: Általános iskolásoknak szervezett nyári táborba keresnek olyan önkénteseket akik szívesen tartanak környezetvédelemmel, földrajzzal, biológiával kapcsolatos rövid előadásokat, szerveznek játékokat. Eszközöket, ötleteket szívesen adnak a szervezők.Pontosabb időpontokat még nem tudok, de akit érdekel, jelentkezzen nálam!
  • Önkéntes Fesztivál Dombrádon: Az országos tábor egyik témája és tevékenysége az önkéntesség. Civil szervezetek  pedagógusok által szervezett nyári tábor a helyi közösség segítése a céljuk. Részletes tájékoztató és jelentkezési lap itt:https://www.facebook.com/onkentesfeszt
-->